Spreekuur

Dierenarts Vandenbergh werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Dierenarts Wolking werkt op woensdag. Op dinsdag bespreken de beide dierenartsen patienten en lopende zaken. De dierenartsen worden ondersteund door onze paraveterinairen Wilma Farla en Floor Reuser (Vanessa Griffiths als invalkracht bij vakanties), die alle dagen aanwezig zijn.

Afspraken

Voor een consult bij de dierenarts kunt u een afspraak maken, wij werken niet met inloopspreekuren. Voor het maken van een afspraak kunt u tijdens de openingstijden altijd even binnenlopen, of bellen naar 070-3835205. Als u graag op een bepaalde dag of tijd wilt komen, raden wij u aan om ruim van te voren te bellen om teleurstelling te voorkomen. Wij streven ernaar op tijd te werken. Het is dan ook belangrijk dat u voor uw afspraak op tijd aanwezig bent. Indien u verhinderd bent, vragen wij u om ons dat tijdig te laten weten zodat wij een andere cliënt kunnen helpen.

Als u op afspraak komt, meldt u zich bij de assistente. Heeft uw huisdier meerdere klachten? Dan is het handig om thuis een lijstje te maken. Zo vergeet u niets tijdens het consult.

Na het onderzoek bespreken we de diagnose en de geschikte behandeling. Soms is meer onderzoek nodig. Bijvoorbeeld bloed- en/of urineonderzoek, het maken van röntgenfoto’s, echografisch onderzoek of weefselonderzoek. Dit kan allemaal in onze praktijk. Wij overleggen altijd met u voor we een onderzoek of behandeling starten.

Medicatie en voer

Voor het kopen / afhalen van medicijnen en voer kunt u tijdens de openingstijden bij ons terecht.

Betalingen

De kosten voor het consult en de behandeling van uw huisdier moeten altijd direct worden betaald. Dit kan contant of door te pinnen.

Wat wij ook willen weten

We doen er alles aan om uw huisdier zo goed mogelijk te behandelen. Toch kan het  gebeuren dat u niet tevreden bent. Laat ons dat weten. U kunt bijvoorbeeld een gesprek aanvragen met de behandelend dierenarts. Zo komen we samen tot een oplossing. Wij zijn namelijk altijd op zoek naar een betere kwaliteit van onze dienstverlening.

Start typing and press Enter to search