Spoedgeval

Vanaf 01-08-2021 kunt u met een spoedgeval buiten onze openingstijden voortaan terecht Dierenziekenhuis Evidensia Den Haag.

Eerder draaiden wij spoeddiensten met Dierenartsen Kring Haaglanden, waardoor u bij praktijken in Den Haag en omgeving terecht kon. Vanaf augustus kunt u altijd terecht op dezelfde plek. Dit geeft meer duidelijkheid over de locatie en in de communicatie. Wij hebben goed contact en korte lijnen met de dierenartsen van Evidensia. Hierdoor kunnen we goed overleggen, of elkaar op de hoogte brengen van de behandeling van uw huisdier. Zo kunnen wij ook de kwaliteit goed waarborgen, ook als deze soms misschien anders is dan wat u van ons gewend bent.

Telefoonnummers bij spoedgeval

  • Tijdens openingstijden: bel de praktijk op 070-383 52 05. In gesprek? Kom direct naar de praktijk.
  • Buiten onze openingstijden: bel 070-206 0900. Dierenziekenhuis Evidensia, Goudenregenstraat 296, 2565 GG Den Haag.

De dienstdoende dierenarts

U kunt dus altijd een dierenarts bellen. Maar we vragen u hierbij om rekening te houden met de dienstdoende arts. We leven nu in een 24-uurs maatschappij waar bijna alles kan op ieder tijdstip. Maar voor een dierenartspraktijk is dit niet niks. De spoeddienst is 24/7 bereikbaar, zelfs midden in de nacht kunt u terecht in het dierenziekenhuis. Daarom is de consultprijs ook hoger dan normaal.

Wij vinden het natuurlijk belangrijk dat u altijd ergens terecht kunt. Maar we vragen uw begrip voor de dienstdoende arts, vooral in de nacht. Misschien kan uw vraag of probleem wel wachten tot de volgende ochtend. Als dit zo is, scheelt dit enorm. Dan kunt u de volgende ochtend bij ons terecht.

 

Start typing and press Enter to search