Dierenartspraktijk Bezuidenhout is een drukke eerstelijns praktijk waar we in een leuk team op hoog niveau werken. We hebben vaak een druk programma waardoor het werktempo hoog ligt. We zoeken per maart een enthousiaste, ondernemende:

Paraveterinair

We zoeken iemand voor 28 uur per week (1 avondspreekuur) + inval (zo’n 75 uur per jaar).

Onze paraveterinairen zijn duizendpoten in de praktijk. Je bent dier- en klantgericht, het eerste aanspreekpunt voor eigenaren en je staat dus vaak al aan het begin van een behandeling of advies. Je assisteert bij operaties en het spreekuur, met het maken van röntgenfoto’s en echo’s en bij gebitsbehandelingen. Ook voer je zelfstandig laboratoriumwerk uit en ben je verantwoordelijk voor het medicijnbeheer. Dit alles naast de vaste balie- en schoonmaakwerkzaamheden. Je bent als het ware een duizendpoot die alle facetten en zo ook alle dieren in de praktijk in de gaten houdt.

Wie zoeken we:

Een ervaren paraveterinair die:

    • Over goede communicatieve eigenschappen beschikt, zich goed kan inleven in de cliënt en niet snel van haar stuk is in lastige situaties.
    • Flexibel, stressbestendig en nauwkeurig is in haar werkzaamheden.
    • Goed zelfstandig maar ook samen kan werken.
    • Enthousiast meedenkt over veranderingen en verbeteringen in de praktijk.
    • Aantoonbare werkervaring heeft (ervaring met Animana een pré.).

 

Wat bieden we onze nieuwe collega:

We zijn een klein maar gemotiveerd en enthousiast team: je werkt op een dag met 1 collega paraveterinair en 1 dierenarts. We houden van leren en investeren graag in persoonlijke ontwikkeling, begeleiding en nascholingen. Je eigen initiatief en inbreng worden zeer gewaardeerd.
Daarnaast bieden we goede arbeidsvoorwaarden (o.a. pensioenregeling), salariëring op basis van de cao voor paraveterinairen en ervaring, en een jaarcontract met uitzicht op een vast contract.

Interesse?

Herken jij jezelf in dit profiel en zoek je een uitdagende en afwisselende baan, stuur dan je motivatie en cv naar: info@dierenartsbezuidenhout.nl.

Start typing and press Enter to search