Gon VandenberghDierenarts

    Dierenarts Gon Vandenbergh is al 27 jaar trotse eigenaresse van de praktijk. Ze is nauwkeurig en doortastend. Ze handelt altijd in belang van het dier, maar houdt daarbij rekening met de situatie en wensen van de eigenaar. Katten ‘met karakter’ vertrouwen haar bijzonder snel en met liefde en geduld kalmeren ook bange of boze honden in haar spreekkamer. Ze maakt veel echo’s voor eigen patiënten maar ook voor dierenartsen uit de regio. Hiervoor zijn veel cursussen nodig en heeft dierenarts Vandenbergh nationale en internationale opleidingen gevolgd.

    “Diergeneeskunde is een prachtig vak. Het is als een puzzel: je hebt meerdere stukjes nodig om een diagnose te stellen. Ik richt mijn praktijk zo in dat we zoveel mogelijk zelf kunnen doen. Dat is prettig voor een eigenaar en belangrijk voor mijn beeldvorming. Sinds 2008 maak ik echo’s, vooral van het hart en de buik. Het grote voordeel is aanvulling van diagnostiek, zonder dat je met het dier ingrijpende dingen hoeft te doen. Vaak zie je zelfs meer met een echo dan tijdens een operatie.”

    Naast dierenarts is Gon Vandenbergh ook beeldend kunstenares! Bekijk hieronder de video over haar beelden en neem een kijkje op haar website.

    Start typing and press Enter to search