Spoedgeval

 In Actueel

Zieke dieren houden zich natuurlijk niet aan onze openingstijden. Het kan zijn dat u in de avond of in het weekend dringend een dierenarts nodig heeft voor een spoedgeval. Daarom werken we samen met andere dierenklinieken, zo kunt u altijd ergens terecht.

Spoedgeval dag en nacht

Wij zijn onderdeel van de Dierenartsen Kring Haaglanden. Samen draaien we al jaren diensten voor elkaar. Als u ons spoednummer belt, wordt u automatisch doorverbonden met de dienstdoende dierenarts. Die helpt u verder en laat u weten waar u (als dit nodig is) terecht kunt. Dit geldt voor doordeweekse avonden en in het weekend.

Doordeweeks in de nacht na 23:30 uur wordt u doorverbonden met Spoedcentrum Anicura in Rijswijk, deze kliniek heeft ’s nachts een volledige bezetting. Zo houden de dierenartsen van de Kring hun nachtrust in de werkweek en staan ze overdag uitgerust voor u klaar.

Eigen dierenarts

Na de spoeddienst gaat de behandeling verder bij uw eigen dierenartspraktijk. Alle dierenartsen communiceren met elkaar. Er wordt een verslag van de behandeling van uw huisdier naar de eigen praktijk gestuurd. Geef als u in de dienst komt daarom altijd door wie uw eigen dierenarts is. Wij krijgen dan het verslag en zijn de volgende dag meteen op de hoogte.

Kosten

Een dierenartsbezoek in de avond/nacht en in het weekend kost meer dan een normaal consult. Wat het precies kost hangt af van de kliniek en het tijdstip. Misschien kan uw vraag of probleem in de avond wel wachten tot de volgende ochtend. Dat scheelt voor u en ook voor de dienstdoende arts.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search