Spoed dienst van de dierenarts

 In Actueel, Algemeen, Geen categorie

Dierenartspraktijk Bezuidenhout is onderdeel van de Dierenartsen Kring Haaglanden. Dit betekent dat we samen met andere praktijken spoed-diensten draaien. Het gebied loopt van Nootdorp tot Scheveningen en van Voorschoten tot Delft. Samen staan we in geval van nood 24/7 voor u en uw huisdieren klaar.

U kunt ons dus altijd bellen bij spoed. Maar we vragen u hierbij om rekening te houden met de dienstdoende dierenarts. We leven nu in een 24-uurs maatschappij waar bijna alles kan op ieder tijdstip. Maar voor een dierenartspraktijk is dit een ander verhaal. We werken samen met allemaal dierenklinieken die niet verbonden zijn aan grote buitenlandse investeringsconcerns. Wij draaien de spoed-diensten zelf en naast onze eigen werkdagen. Dus als we midden in de nacht gebeld worden, komt de dierenarts (als het nodig is) speciaal naar de praktijk. Daarom is de consultprijs ook hoger dan normaal. Want de volgende ochtend gaat de werkweek gewoon verder.

Wij vragen uw begrip

Dit hoort natuurlijk bij ons vak en is ook helemaal niet erg. Want spoed is spoed. En als dierenartsen vinden wij het belangrijk dat u altijd ergens terecht kunt. Maar we vragen uw begrip voor de dienstdoende arts, vooral in de nacht. Misschien kan uw vraag of probleem wel wachten tot de volgende ochtend. Als dit zo is, scheelt dit enorm. Dan kunnen we u overdag uitgerust helpen.

 

Telefoonnummers bij een spoedgeval

  • Tijdens openingstijden: bel de praktijk 070-3835205. In gesprek? Kom direct naar de praktijk.
  • Op dinsdag of donderdag tussen 14.00-18.00 uur: bel de dierenarts op 06-25563903.
  • Buiten onze openingstijden en in het weekend: bel de spoedlijn op 0900-2222456. U wordt direct doorgeschakeld naar de dienstdoende dierenarts van de Dierenartsen Kring Haaglanden.

Advies van de Dierenartsen Kring Haaglanden: bel altijd eerst uw eigen dierenarts. Als hij/zij afwezig is, hoort u het nummer van de dierenarts die op dat moment dienst heeft. Daarmee maakt u een afspraak.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search